Picture of Wendy Maring

Wendy Maring

Wendy Maring is een van de eigenaars van Factotum Media B.V.. Zij is verantwoordelijk voor de Marketing, Communications & Sales. Een team-worker in hart en nieren. Haar kennis en ervaring heeft ze opgedaan in verschillende branches zoals Detachering, Farma en E-Commerce.

Voor een artikel in Vastgoed Actueel werd Wendy Maring, mede-eigenaar en Director Marketing & Communications bij Factotum Media geïnterviewd. En daar zijn we trots op! 

In het artikel vertelt Wendy hoe de makelaar snel en consistent kan werken om zowel verkopers als kopers succesvol aan zich te binden. 

Wanneer de relatie tussen Vastgoed Actueel, het mediaplatform voor de woningmakelaar en vastgoedprofessional, en Factotum is gestart is onbekend. Beide bedrijven zijn in andere handen overgegaan, waardoor Factotum een korte periode niet adverteerde in het vakblad. Wendy heeft samen met uitgever Henk van der Brugge van AcquiMedia de relatie nieuw leven ingeblazen.

Momenteel is Factotum Media regelmatig op de achterzijde van VastgoedActueel te zien met de campagne ‘Opvallend Succesvol’. In deze campagne blijkt de betrokkenheid van Factotum bij de makelaars. “We geven de makelaars het podium dat zij verdienen”, vertelt Wendy in het artikel. 

Opvallend mooi zijn de marketingmaterialen die de makelaars gebruiken. Door de samenwerking zijn zowel Factotum als de makelaars succesvol omdat het met deze marketingmaterialen eenvoudiger is om marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen. 

Het resultaat zie je op deze website en op de social media in de vorm van steengoede referenties en in print als advertenties in het vakblad. Wendy: “Geïntegreerde communicatie –  een goed op elkaar afgestemde combinatie van digitale en fysieke media – werkt op dit moment het beste.” 

Het vakblad is reeds verspreid onder geabonneerde makelaars door heel Nederland. Voor een (proef)abonnement neem je rechtstreeks contact op met  VastgoedActueel . Onze partnerbijdrage  n.a.v. het interview met Wendy Maring, tref je hieronder. Speciale dank gaat uit naar Marjolijn en Michel van De Beeldredacteur, voor de fijne samenwerking, de fotoshoot en het fantastische resultaat  (Poeh!  wat is dat moeilijk, poseren ; ))