Presenteer elke woning in drie stappen
Op ons #1 marketing platform maak je opvallend eenvoudig zowel de woningkoper als -verkoper blij!
Previous slide
Next slide

#1 Presenteer in stijl

Nadat je alle content (= foto’s, video’s, plattegronden, tekst etc.) van de woning in je CRM systeem geüpload hebt, maak en publiceer je in slechts 5 minuten (!) een woning website (=unieke website voor elke woning). Op deze website kun je bezoekers ook een gratis woningwaarde rapport aan laten vragen. 

Wanneer je woning website in combinatie met een aanbodpagina maakt dan heb je ook direct een overzichtspagina op de makelaarswebsite van alle woningen die je in de verkoop hebt. De aanbodpagina betreft een plug in op de makelaarswebsite waarbij de content wederom vanuit je CRM systeem geladen wordt. 

Om het jezelf helemaal makkelijk te maken voeg je een biedingen formulier toe aan de woning website. Zo ontvang je de biedingen direct in je mailbox en kun je direct een follow-up verzorgen. 

Klik op onderstaande foto’s voor ‘live’ voorbeelden. 

#2 Communiceer

Tijd voor promotie! De woning staat online en dit laat je iedereen weten middels de door jou gekozen media in te zetten. Op het Factotum platform maak je hiervoor eenvoudig een of meer social posts, een flipbook, een raampresentatie, flyer, brochure, QR code, een buurtmailing / omwonenden mailing, home promo cards etc.

Bedenk welke materialen je tijdens het verkoop begeleidingsproces in wilt zetten. Je kunt alle print media direct in één pakket bestellen of op het moment dat je het nodig hebt. Vóór 12.00 uur besteld is morgen via de post in huis en als je online media & middelen inzet heb je de woning website binnen 5 minuten gepubliceerd en de andere onderdelen binnen 1 minuut. 

#3 Beheer leads

Het werken met onze websites lever je veel extra mogelijkheden op. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze aanbodpagina plug in en de optie om leads online te laten bieden.  Het systeem antwoord automatisch zodat jij voldoende tijd hebt om de follow up te doen, de bezichtigingen en de verdere communicatie.

Een goede voorbereiding...

…is het halve werk! Wij maken en automatiseren de door jou gewenste templates, zodat je ze dagelijks in kunt zetten voor de verkoop van je woningen in bovengenoemde drie stappen. 

Ook koppelen we ons #1 marketing platform aan jouw CRM-systeem, zodat de content direct ‘inloopt’ in alle templates. Je kunt wijzigingen aanbrengen alsof je in Word of Powerpoint aan het werk bent. 
En voilá! Je bent klaar om impact te maken met jouw vastgoedpromotie. 

Zo maak, publiceer en bestel je in een handomdraai alle benodigde media en middelen!