Wendy Maring

Wendy Maring

Wendy Maring is een van de eigenaars van Factotum Media B.V.. Zij is verantwoordelijk voor de Marketing, Communications & Sales. Een team-worker in hart en nieren. Haar kennis en ervaring heeft ze opgedaan in verschillende branches zoals Detachering, Farma en E-Commerce.

“Onze buurtmailings zien er nu een stuk professioneler uit”

De buurtmailing, een opvallende kaart waarmee je de buurtbewoners laat weten dat er een huis te koop staat. Wellicht is er een buurtbewoner op zoek naar een huis binnen diezelfde buurt of kennen zij iemand die op zoek is! Dan wil je natuurlijk wel dat deze er professioneel uitziet.

Met het platform van Factotum maak je als makelaar gemakkelijk en snel professionele marketingmiddelen om jouw aanbod te promoten, bijvoorbeeld een woning website of een buurtmailing. Naast dat een buurtmailing meer animo oplevert voor het huis, is het ook goede branding voor jou als makelaar, vertelt Jorik Otten, Makelaar bij Ditters Makelaars in Amersfoort.

Bij Ditters Makelaars in Amersfoort werken ze nog niet zo lang met Factotum, zo’n drie kwart jaar nu. “Zelf werk ik niet direct in het Factotum platform. De binnendienst is hier verantwoordelijk voor, maar wat ik wél weet is dat het ons supergoed bevalt! Het is erg handig en functioneel.” vertelt Jorik.

“We zetten al jaren buurtmailings in, maar de buurtmailings die we nu met Factotum maken zien er een stuk professioneler uit! Dat is echt de toegevoegde waarde van Factotum. Met deze buurtmailings maken we de buurtbewoners wakker en laten we zien dat er iets te koop staat. Wellicht kennen zij iemand die daar wil wonen! Je maakt eigenlijk ambassadeurs van de buurtbewoners. Dat vind ik echt het mooie aan buurtmailings.” vertrouwd hij ons toe.

Bij Ditters Makelaars in Amersfoort merken ze ook dat het goed is voor hun merkbekendheid. Omdat je als makelaar actief aanwezig bent in de buurt, krijg je volgens Jorik, vaker belletjes. “Zowel voor een huis van de buurtmailing, als voor een nieuw huis dat in de verkoop moet wordt vaker gebeld. Het is naast betere verkoop dus ook echt reclame voor jezelf.” Ik raad daarom elke makelaar aan buurtmailings te maken met Factotum!”.