"Dromen verwezenlijken is extra leuk met goede kwaliteit brochures"
Astrid Bonnema-Benedictus van Landelijk Wonen

Astrid is sinds 3 jaar werkzaam bij Landelijk Wonen en is afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur woningen. Naast dat zij zowel kopers als verkopers deskundig begeleidt door de vier fasen van het kopen of verkopen van een object heeft zij veel plezier in het beoefenen van haar vak. Landelijk Wonen is dé franchise partner in aan- en verkoop van woonboerderijen en woningen, zij zijn onderdeel van Agriteam en gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied. 

Meer over de werkwijze en organisatie van Landelijk Wonen, partners in aan- en verkoop van objecten in landelijk gebied vind je op de websites van Landelijk Wonen en Agriteam

Dromen verwezenlijken

Al in de oriëntatiefase start Astrid met het voeren van een persoonlijk gesprek. In dit persoonlijke gesprek worden onder andere vraagprijzen, fiscale regelingen en mogelijkheden zorgvuldig besproken. Vervolgens wordt er een wensenlijst opgesteld zodat de makelaar aan de slag kan. Astrid licht toe: ‘Makelaars van Landelijk Wonen staan voor het verwezenlijken van dromen voor zowel koper als verkoper. Wij opereren landelijk en zijn al sinds 1998 de grootste aanbieder van landelijk vastgoed. 

Samenwerken

Door het landelijke netwerk profiteren de makelaars van het delen van kennis met elkaar én ze profiteren van de samenwerking met Factotum. Want Landelijk Wonen heeft al haar marketing materialen ondergebracht bij Factotum. Van pennen tot brochures, van schrijfblokken tot spandoeken en advertenties. Alle franchisenemers bestellen de marketing materialen bij Factotum.

‘Het fijne van de Factotum software is dat het makkelijk werkt en dat alles mogelijk is. Vooral de brochures worden veel ingezet. Die zien er namelijk altijd tip top uit,’ vertelt Astrid, ‘klanten en verkopers zijn altijd onder de indruk van de kwaliteit van de brochure. Dit geeft een meerwaarde qua professionaliteit en daar zijn we blij mee!’ 

Plan eenvoudig een afspraak in

voor een demo, kennismaking of ter inspiratie