Over Factotum

Factotum ontwikkelt en beheert intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze software bieden we aan via het Factotum Platform. Op dit platform maken én bestellen makelaars media & middelen (zie producten) waarmee zij hun marketing- en verkoop campagnes vorm geven. Digitaal en fysiek (fysiek = drukwerk of digitaal geprinte marketing materialen), alle woning cq. object media en middelen geheel in de huisstijl van de makelaar.

Bij Factotum zit service verlenen en kwaliteit leveren in de genen. Dat is in 50 jaar niet veranderd. Dit maakt ons werk leuk én we inspireren elkaar om dagelijks snel en efficiënt te werken. Onze klantmanagers Thalitha & Francis staan op werkdagen klaar om al je vragen te beantwoorden.

Aarzel niet, neem contact op voor meer informatie of een afspraak zodat je je marketing wensen en behoeften kenbaar kunt maken en de media & middelen snel kunt inzetten.

Bel 0297 230 320 of mail info@factotum.nl

Ontmoet het team

We zijn ervan overtuigd dat samenwerken altijd tot een succes leidt. Samenwerken doen we met jou en met de expert(s) die op dat moment nodig zijn. Hiervoor zijn Klantmanagers, Marketeers, ICT’ers en DTP’ers in dienst bij Factotum en maken we gebruik van de diensten van zelfstandige copywriters, art directors en SEO specialisten.