Wendy Maring

Wendy Maring

Wendy Maring is een van de eigenaars van Factotum Media B.V.. Zij is verantwoordelijk voor de Marketing, Communications & Sales. Een team-worker in hart en nieren. Haar kennis en ervaring heeft ze opgedaan in verschillende branches zoals Detachering, Farma en E-Commerce.

Factotum Media x Matrixian Group

Leadgeneratie is onmisbaar voor iedere succesvolle onderneming. Het is dé manier om een klantenbestand te vergroten en nieuwe verkopen te genereren. Dit is voor makelaars niet anders en daarom heeft Matrixian Group een slimme leadgeneratie tool ontwikkeld. 

De tool maakt het mogelijk om anonieme website bezoekers een gezicht te geven. Vervolgens kan de makelaar deze leads benaderen en ‘omtoveren tot klanten’. De software is eenvoudig te implementeren op ieder gewenst digitaal platform en mag daarom niet ontbreken op het Factotum platform.

Over Matrixian Group

Sommige makelaars maken hier intussen met succes gebruik van. Daarom hebben we onze samenwerking met Matrixian Group onlangs verder uitgebreid. Matrixian Group is een datatechnologiebedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in Real Estate Intelligence. Middels data, kennis en technologie helpt ze (vastgoed) professionals te excelleren binnen het vastgoed domein. Met eersteklas woningwaardes en rijke vastgoeddata helpt Matrixian Group bij het inzien van nieuwe kansen en het nemen van data gedreven beslissingen.  Hiermee kan optimaal rendement behaald behaald worden uit zowel vastgoed- als leadportefeuilles.