Wendy Maring

Wendy Maring

Wendy Maring is een van de eigenaars van Factotum Media B.V.. Zij is verantwoordelijk voor de Marketing, Communications & Sales. Een team-worker in hart en nieren. Haar kennis en ervaring heeft ze opgedaan in verschillende branches zoals Detachering, Farma en E-Commerce.

Goed nieuws!

We hebben een plug-in voor je gemaakt waarmee je een aanbodpagina van alle huizen die je in de verkoop hebt automatisch op je website publiceert. De plug-in wordt gemaakt in de kleuren van jouw huisstijl en voorzien van diverse filter- en sorteermogelijkheden. 

Woningzoekers vinden vervolgens meer informatie op de unieke woning websites. Een API met jouw CRM systeem zorgt voor automatische updates zodat je aanbodpagina altijd je complete aanbod toont.

Oja, aan iedere woning website kun je een biedingsformulier toevoegen zodat geïnteresseerden een bod uit kunnen brengen. De biedingen beheer je natuurlijk op het Factotum platform.

Bel Thalitha of Francis voor meer informatie over deze plug-in en de andere media & middelen die je kunt maken op ons #1 marketing platform via 0297 230 320 of mail info@factotum.nl

Plan eenvoudig een afspraak in

voor een demo, kennismaking of ter inspiratie