#1 Marketing platform

Op ons platform maak je in een handomdraai consistente marketingcampagnes voor elk object.
Media en middelen voor elk moment in de koop- en verkoopbegeleiding. Online werken levert je ook nog eens veel extra mogelijkheden zoals de optie om leads online te laten bieden op de betreffende woning.

Het levert je enorm veel tijdsbesparing op én je hoeft je geen zorgen meer te maken over routinematige en administratieve taken bij de vastgoedpromotie. Je maakt in een handomdraai consistente marketing en verkoop campagnes. Zo kun je alle media en middelen snel inzetten en heb je genoeg tijd om alle bezichtigingen in te plannen.  

Bij Factotum staan we altijd voor je klaar en bieden we je de middelen en expertise die je nodig hebt om meer te bereiken met jouw marketingactiviteiten. Kortom; een innovatief #1 marketing platform waarmee je opvallend eenvoudig zowel de woningkoper als -verkoper blij maakt.

Vastgoedpromotie zoals het bedoeld is! 

Producten

Producten zijn bij Factotum alle media & middelen die je kunt bedenken en inzetten om jouw marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen. Met onze software maak je in een handomdraai woning websites, een aanbod pagina als plug in op je makelaars website, social posts, een nieuwe kantoor brochure of flyer.

Verder kun je denken aan een Direct Mailing, Buurt / Omwonenden mailing in de vorm van A5 kaarten, Raampresentaties, Landing Pages en Promotiekaarten voor offline gebruik. En aan  flipbooks (=digitale brochure) om online in te zetten. 

Vraag een offerte aan
voor een gebalanceerde media & middelen mix
Offerte