Ik weet
wel beter.

Ik werk met Factotum.

Een huis verkoopt zich niet vanzelf! Daar is kennis, ervaring en volharding van professionele makelaars voor nodig. Én Factotum.

Op het Factotum platform maak en bestel je eenvoudig en snel gepersonaliseerde marketing- en verkoop materialen, in je eigen huisstijl, met je eigen logo en met je eigen boodschap. Zó geregeld dus! Denk bijvoorbeeld aan een woning website of een effectieve buurtmailing! Met beide items zorg je voor nog meer awareness rondom jouw merk en aanbod!

Ook benieuwd of een buurtmailing voor jou als makelaar werkt? Vraag deze gratis en vrijblijvend aan door je gegevens achter te laten. Wij richten een account voor je in, doen een GEO-selectie, geven de kaart vorm (!in jouw huisstijl en kleuren) en zorgen dat deze verzonden wordt naar maar liefst 50 adressen!*

Wees er snel bij want dit aanbod geldt tot en met 15 oktober 2022! 

*  Werk je al op het Factotum platform en/of ben je al klant dan geldt dit aanbod helaas niet voor jou. Bel 0297 230 320. Frank kan jouw templates aanpassen, adviseren bij een nieuwe huisstijl of jouw ontwerp ideeën omzetten in media & middelen. Thalitha en Francis, kunnen een product toevoegen aan jouw assortiment of jou anderszins – veelal ook gratis – verder op weg helpen. 

Vliegensvlug op het Factotum platform

Maak met gemak al je raampresentaties, buurtmailingen, woningbrochures, woning websites en nog veel meer op het Factotum platform. Alles in je eigen stijl, met je eigen beelden en teksten.

We koppelen ons platform met jouw CRM-systeem, zodat je geen content (= tekst, foto’s, plattegronden etc.) hoeft te kopiëren van het ene naar het andere systeem. Vliegensvlug heb je je digitale én printmaterialen gepubliceerd en besteld. Hierbij geldt: Voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis.**

Buurtmailing als voorproefje

Tot en met 15 oktober 2022 kun je gratis testen of een buurtmailing voor jou als makelaar werkt!

Vraag deze gratis en vrijblijvend aan door je gegevens achter te laten. Wij richten een account voor je in, doen een GEO-selectie, geven de kaart vorm (!in jouw huisstijl en kleuren) en zorgen dat deze verzonden wordt naar maar liefst 50 adressen!*

** We zijn hierbij afhankelijk van de diensten van de postbezorgers

Buurtmailingen laten het ‘balletje’ rollen

Een huis verkoopt zich niet vanzelf! Daar is kennis, ervaring en volharding van professionele makelaars voor nodig. Én Factotum. Met Factotum maak je namelijk eenvoudig en snel gepersonaliseerde marketing- en verkoopuitingen, zoals een mooie buurtmailing!

Het rondsturen van buurtmailingen is een effectieve manier om mensen in de buurt te laten weten dat een huis te koop staat of net verkocht is. Want wellicht is er net iemand op zoek naar dat ene huis, of kennen de buren iemand die graag in deze buurt wil wonen.

Natuurlijk kun je de buurtmailing op alle mogelijke manieren inzetten; een waardebepaling aanbieden of zomaar een groet aan de woonconsumenten waar je een aantal jaren eerder kennis mee gemaakt hebt. Kortom: Met een buurtmailing gaat het balletje rollen!

Wij vroegen twee van onze klanten naar hun ervaring met buurtmailingen. Je leest de artikelen op onze blog: 

“Onze buurtmailingen zien er nu een stuk professioneler uit.”

en

“Wij geloven in de kracht van herhaling!”

 

 

Jouw vastgoedpromotie snel en goed geregeld

Ja, ik verstuur graag een gratis buurtmailing! *

*  Werk je al op het Factotum platform en/of ben je al klant dan geldt dit aanbod helaas niet voor jou. Bel 0297 230 320. Frank kan jouw templates aanpassen, adviseren bij een nieuwe huisstijl of jouw ontwerp ideeën omzetten in media & middelen. Thalitha en Francis, kunnen een product toevoegen aan jouw assortiment of jou anderszins – veelal ook gratis – verder op weg helpen. 

Wil je liever zien hoe het Factotum Platform werkt? Plan een (skype) demo of een vrijblijvende afspraak! Plan deze nu online.