Hallo harde werker!
Met ons #1 marketing platform werk je nog slimmer, makkelijker én een stuk effectiever.

Je maakt in een handomdraai consistente marketing en verkoop campagnes voor elke woning en op elk moment.

Factotum voor Makelaars

Net als jij begrijpen we dat marketing automation het menselijke in de communicatie juist versterkt. Dankzij vergevorderde opties voor personalisatie en de mogelijkheid om leads enkel informatie te tonen die relevant is, garandeert marketing automation vaak een zeer persoonlijke en menselijke aanpak. 

#1 Marketing platform

Op ons platform maak je in een handomdraai consistente marketingcampagnes voor elk object.
Media en middelen voor elk moment in de koop- en verkoopbegeleiding. Online werken levert je ook nog eens veel extra mogelijkheden zoals de optie om leads online te laten bieden op de betreffende woning. 

Het levert je enorm veel tijdsbesparing op én je hoeft je geen zorgen meer te maken over routinematige en administratieve taken. Je maakt in een handomdraai consistente marketing en verkoop campagnes. Zo kun je alle media en middelen snel inzetten en heb je genoeg tijd om alle bezichtigingen in te plannen.  

Bij Factotum staan we altijd voor je klaar en bieden we je de middelen en expertise die je nodig hebt om meer te bereiken met jouw marketingactiviteiten. Kortom; een innovatief #1 marketing platform waarmee je opvallend eenvoudig zowel de woningkoper als -verkoper blij maakt.

Consistentie in je marketing

Door templates te gebruiken die gemaakt zijn in jouw huisstijl werk je tijdens de verkoop aan de bekendheid van jouw kantoor. Hierdoor hebben alle gewenste media en middelen dezelfde consistente uitstraling. Je kunt ze inzetten gedurende het hele aan- of verkoopproces van de woning. 

Kies je voor een woning website dan heb je alle informatie van de woning online. Vanaf de social media leid je leads naar de woning website waar zij alle informatie vinden die je vanuit je woning dossier ter beschikking stelt. Delen van het dossier kun je desgewenst beveiligen achter een wachtwoord.  Op de woning website kunnen bezoekers een bod doen op de woning middels het biedingsformulier. De biedingen komen automatisch in je mail zodat je de persoonlijke follow up kunt verzorgen. 

Op je makelaar website publiceer je tevens het actuele aanbod op een aanbodpagina zodat bezoekers van daaruit ook naar de woning website en vice versa kunnen surfen. Natuurlijk bieden we je aanvullende media en middelen om je makelaars merk consistent onder de aandacht te brengen. Vraag Thalitha, Mascha of Francis naar de mogelijkheden. Zij zijn dagelijks bereikbaar via 0297 230 320 en info@factotum.nl

Plan eenvoudig een afspraak in
voor een demo, kennismaking of ter inspiratie
Ja graag!