Steengoede marketing materialen

We helpen je met het maken en produceren van kwalitatieve marketing materialen die je als makelaar inzet. Offline en online. We maken een koppeling met jouw CRM systeem en templates conform jouw huisstijl én we geven jou en je team training.

Zo richten we alles samen goed in zodat je – zodra je de software in de vingers hebt – dagelijks nieuwe object brochures, social posts, flyers buurtmailingen in kunt zetten voor een goed marketing en verkoop resultaat.

Give away mét personal touch

Verras iemand met een persoonlijk kaartje en een leuk cadeautje. Met de Factotum software is het snel geregeld! Je hoeft er de deur niet voor uit. Je regelt het met een paar muisklikken, gewoon vanaf je thuiswerkplek.

Zowel off- als online

Alle marketingmaterialen die je kunt bedenken kun je als makelaar inzetten om jouw marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen. Met onze software maak je in een handomdraai een nieuwe brochure of flyer die de volgende dag over de post geleverd wordt. Verder kun je denken aan een Direct Mailing, Buurt/Omwonenden kaarten, Raampresentaties, Landing Pages en Promotiekaarten voor offline gebruik. En aan social posts, mini website (= unieke website voor een object) en aan flipbooks (= digitale brochure) om online in te zetten.

Buurtmailing met GEO selectie

GEO selectie is een handige functionaliteit in onze software. In een handomdraai maakt u een
‘Te Koop’ of ‘Verkocht’ mailing.

Deze DM wordt vervolgens geadresseerd verspreid in de omliggende geselecteerde straten. In veel gevallen wonen er in de omliggende straten potentiële kopers én verkopers. Daarbij blijft het leuk om in deze digitale tijden een kaartje in de brievenbus te ontvangen.

Inspiratiepakket

Vraag een ‘Inspiratiepakket’ aan. Het pakket sturen we zsm per post naar je toe.